Adresa noastră

Strada Ceahlău nr. 12, Predeal, județul Brașov

Pensiune de 4 stele în Predeal

Map Icon

English Română
  • Rezervare rapidă
  • 0747 318 475
  • office@casadelsolpredeal.ro

Share this:

Rezervă acum

Camera 4

Situată la două minute de mers cu mașina de telecabina din stațiunea de schi Predeal, Pensiunea Casa del Sol Predeal oferă camere cu vedere la munte, izolate fonic, cu TV cu ecran plat și zeci de canale prin cablu. Accesul Wi-Fi la Internet este disponibil gratuit.

Toate unitățile de cazare au mobilier din lemn și baie proprie cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții au la dispoziție o grădină cu facilități de grătar și vedere la Munții Bucegi și la stațiunea Predeal. La o distanță de doar două minute se pot găsi magazine și restaurante.

Parcul ce înconjoară Biserica Sf. Constantin și Elena este situat la numai 500 de metri de proprietate. De asemenea, cea mai apropiată gară se găsește la 500 de metri, iar orașul Brașov este la 24 km.

 

Copii şi paturi suplimentare

Gratuit! Un copil cu vârsta între 0 şi 6 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente. Un copil mai mare sau adult plăteşte 5 EUR pe noapte pe persoană dacă foloseşte un pat suplimentar.

Gratuit! Un copil cu vârsta între 0 şi 3 ani stă gratis dacă foloseşte un pătuţ.

Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare/pătuţuri într-o cameră: un pat. Suplimentele nu sunt calculate automat în preţul total şi vor fi plătite separat în timpul sejurului.