Adresa noastră

Strada Ceahlău nr. 12, Predeal, județul Brașov

Pensiune de 4 stele în Predeal

Map Icon

English Română
  • Rezervare rapidă
  • 0747 318 475
  • office@casadelsolpredeal.ro

Bine ai venit la Casa del Sol Predeal !

Pensiunea Casa del Sol este situată într-o zonă istorică a Predealului, într-o clădire construită în anul 1936, reabilitată și modernizată complet la finele anului 2011, apoi bine întreținută și actualizată anual.

Frumusețea și farmecul architectural al începutului de secol XX, au fost foarte bine conservate și puse în evidență într-o maniera elegantă, pentru ca oaspeții pensiunii Casa del Sol să simtă bucuria sejurului ca pe o escapadă în vremuri de mult apuse.

Deși Casa del Sol este situată în zona centrală, la mai puțin de 500 de metri de parcul Bisericii Sf. Constantin și Elena, condițiile de cazare excepționale, potrivite clasificării de 4 stele, asigură un climat optim relaxării, cu atât mai mult cu cât Casa del Sol se află la liziera pădurii, pe o colină care asigură o priveliște mirifică.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de cazare de 4 stele în Predeal, atunci Pensiunea Casa del Sol este alegerea potrivită, deoarece atât condițiile foarte bune cât și serviciile de o foarte buna calitate se situează la cele mai înalte standarde, potrivite intru totul celor 4 stele.

Share this:

  • Facebook
  • Twitter